Název | Brut IPA |
Objem mladiny | 23,0 l |
Objem sladiny | 24,0 l |
Délka chmelovaru | 60 min |
Efektivita varny | 80 % |
Plato | 10,6 ° |
ABV | 5,6 % |
OG | 1,042 |
FG | 1,000 |
IBU | 30 |
EBC | 6 |
Druh sladu | Hmotnost sladu |
---|---|
Golden Promise | 4,00 kg |
Celkem | 4,00 kg |
Objem | Teplota | Délka | Typ |
---|---|---|---|
15,0 l | 52,0 °C | 20 min | Infúze |
15,0 l | 62,0 °C | 60 min | Infúze |
15,0 l | 72,0 °C | 10 min | Infúze |
Odrůda chmele | Čas přidání | Teplota | Použití | Množství |
---|---|---|---|---|
Citra + El Dorado + Nelson Sauvin 13 % | 60 min | 85,0 °C | Chmelovar | 35,0 g |
Citra + El Dorado + Nelson Sauvin 13 % | 10 min | 70,0 °C | Chmelovar | 65,0 g |
Citra + El Dorado + Nelson Sauvin 13 % | 0 min | 20,0 °C | Dry Hop | 100,0 g |
Citra + El Dorado + Nelson Sauvin 13 % | 0 min | 20,0 °C | Dry Hop | 100,0 g |
Celkem | 300,0 g |
Druh kvasinek | Množství |
---|---|
M44 West Coast | 11,0 g |
Druh suroviny | Množství |
---|---|
Výživa WLN3200 Servomyces | 1,0 ml |
Protafloc | 1,0 ml |
Dextroza | 6,0 ml |
vařeno na 2 vody na skotský způsob | |
Výživa pro kvasinky WLN3200 Servomyces | |
přidat 1 tabletu 10 min před koncem chmelovaru | |
Protafloc přidat 1 tabletu 20 min před koncem chmelovaru | |
Dry Hop: | |
1) Citra + El Dorado + Nelson Sauvin (33g+33g+33g) po 72 hodinách od zakvašení | |
2) Citra + El Dorado + Nelson Sauvin (33g+33g+33g) po 120 hodinách od zakvašení | |
Dextroza 6g/l | |